Vief is Vief.
No limits, No borders

Vief is begin 2020 van start gegaan en heeft zich gevestigd op deze mooie plek aan de Waalkade. Kenmerkend voor Vief is dat smaken en geuren vanuit de hele wereld samenkomen in onze gerechten, omlijst door opperste gastvrijheid en regelmatig door kunst&cultuur in een relaxte sfeer.

Ook de medewerkers van Vief passen bij ons motto ‘no limits, no borders’

Wij zijn trots om ons team aan u voor te stellen, met medewerkers uit allerlei verschillende landen, verschillende achtergronden, verschillende kwaliteiten maar allemaal met een passie voor onze gasten. Voor U! Wij werken vanuit onze visie op diversiteit en inclusie binnen ons team en hopen dat u dat kunt appreciëren.

Eten bij Vief

De lunch en dinerkaarten zijn uitgebreid en divers. Ook voor vegetarische gerechten (veganistisch op aanvraag) of andere dieetwensen bent u bij Vief op de juiste plek.

Vraag de bediening naar de mogelijkheden.

Borrelen bij Vief

Behalve genieten van de heerlijke gerechten met daarbij behorende drankjes, biedt Vief bij uitstek een geweldige ambiance om heerlijk te borrelen en te loungen. Op het terras, in de serre, het restaurant of de bovenzaal met uw gezelschap genieten van drankjes en hapjes en van het geweldige uitzicht over de Waal.

Drinken bij Vief

De koffie en theespecialiteiten bij Vief zijn van Fleur de Café, heerlijke goed gebrande koffie en geurige smaakvolle thee van hoge kwaliteit.
Vief schenkt vele frisdranken, huisgemaakte limonades, heeft een leuke cocktailkaart en een ruim assortiment aan (speciaal)bieren. Daarnaast voert Vief een mooie wijnkaart en kunt u van een bier, wijn of cocktail arrangement genieten, waarbij onze medewerkers graag advies uitbrengen welke combinatie goed past bij uw gerechten en/of uw voorkeuren.
Voor een aantal likeuren en een circulaire gin werken wij samen met Dik&Schil.

Benieuwd waar wij
om bekend staan?

Wij hopen van harte dat het team van Vief u dat tijdens uw verblijf bij Vief laat proeven en ervaren.

VIEF-web-logo

Openingstijden

Maandag:      Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   16:00 – 22:00 uur 
Donderdag:  16:00 – 22:00 uur
Vrijdag:         16:00 – 23:00 uur
Zaterdag:      11:00 – 23:00 uur
Zondag:        11:00 – 22:00 uur

Contactgegevens

Waalkade 66
6511 XP Nijmegen
Tel. 024 – 848 3665
info@viefnijmegen.nl
www.viefnijmegen.nl

Social Media

Travelers choice 2023