DINNERKAART

vanaf 17:00 uur

Soepen

Tomatensoep

€ 6,00

Volle, Italiaanse tomatensoep met
een vleugje wodka (V)

Seizoenssoep

€ 6,00

Huisgemaakte soep gemaakt van
seizoensgroenten (V)

Uitgebreid 3-gangen Diner

€ 37,50

  • een voorgerecht of soep naar keuze

  • een hoofdgerecht naar keuze (meerprijs van € 5 voor de Ossenhaas)
    met een garnituur van 2 aardappel en  2 groentegerechten

  • een dessert naar keuze

  • Koffie of thee – meerprijs voor specialiteiten

Voorgerechten

Broodplank

€ 6,50

Vers gebakken brood met
drie
huisgemaakte dips (V)

Zalm Rouleaux

€ 12,50

Zalmrolletjes gevuld met gegrilde
groene asperges en citroen-ranch

Loaded Nacho’s

€ 7,50

Nacho’s met kaas, geserveerd
met een huisgemaakte zoet-zure room

Krokante Garnalen

€ 13,50

Drie stuks krokant gebakken Black Tiger
garnalen in een kokos korst,
met een pittige pinda dip

Nacho’s Pulled Chicken

€ 10,50

Nacho’s met kaas en pulled chicken

Biet-Watermeloen Tartaar

€ 11,50

Watermeloen en rode biet tartaar
geserveerd met een frisse limoendressing en
gele wortel chips

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een
aardappel en groentengarnituur

Vleesgerechten

Pork Belly Bites

€ 19,50

Langzaam gebakken, knapperige
varkensbuik met een karamel-anijs saus,
geserveerd op getrancheerde
vleestomaat

Rollo de Pollo

€ 21,50

Kipfilet gevuld met abrikozengelei,
omwikkeld met dun gesneden spek, 
geserveerd met een zoete puntpaprika-mayonaise

Ossenhaas in Ketjapsaus

€ 24,50

Malse ossenhaaspuntjes  geserveerd in
ketjapsaus met 
versgebakken Turks brood
besprenkeld
met knoflookolie

Visgerechten

Makreel tartaar

€ 21,50

Koud geserveerd, van gerookte makreel
met verse bieslook, geserveerd met
basilicum-mayonaise en gele wortelchips

Zeebaars

€ 21,50

Op de huid gebakken zeebaars,
geserveerd met geblancheerde groente, 
knoflook en een citroen-dragon saus

Vegetarische Gerechten

Pappardelle alla Norma

€ 18,50

Pasta met een stevige saus van
aubergine met knoflook en tomaat,
gereserveerd met pecorino

Quiche di Capra

€ 19,50

Geitenkaas-spinazie quiche geserveerd
met een zoet-zure
blauwe bessensaus

Vief’s Moksi Alesi

€ 18,50

Gebaseerd op een traditioneel
Surinaams
rijstgerecht met kokosmelk,
verschillende
groenten en masoes*

* Ook lekker om te bestellen met vlees of vis
   tegen een meerprijs van €4,00

Bijgerechten

Side Salad

€ 5,50

Seizoensgroenten

€ 5,50

Potato Wedges

€ 5,50

Franse Friet

€ 5,50

Zoete Aardappel Friet

€ 6,50

Desserts

Cheesecake

€ 5,00

Aardbeien Cheesecake

€ 5,00

Guilt Free Pancakes

€ 9,50

Boekweit – Banaan Pannenkoekjes
met lemon curd, glutenvrij

Ambachtelijke Appeltaart

€ 5,00

Dessert van de Chef

€ 9,50

Frambozen Risotto

€ 9,50

Huisgemaakte Frambozen risotto (koud)
met een witte chocoladesaus
en walnoten.

Dessert Tip

Espresso Martini: € 10,00